waterfles laten bedrukken Geen verder een mysterie

Laat de BPA-vrije waterflesjes bedrukken met je logo en geef ons en blijvend relatiegeschenk waarmee je tevens juist bezig bent wegens de natuur. De drinkflesjes zijn vaatwasmachinebestendig en diepvriezerveilig. Een strekking aangaande het flesje mag maximaal ons temperatuur hebben aangaande 50 graden Celsius.

Alle medewerkers een Dopper met een eigen titel ofwel originele tekst. Dit kan zijn geoorloofd bij Greengiving om uw Dopper te personaliseren! Wanneer u dan ook ons lijst aanlevert betreffende een persoonsnamen kunnen wij de Dopper per vrouw bedrukken. Zo bezit u dan ook unieke Doppers vanwege uw medewerkers ofwel zakenrelaties. 

Bij Maxilia beschikken over we ons persoonlijk ontwerpstudio, snelle rakkers welke zorgen het jouw logo zo juist mogelijk op het middel komt.

Etiketten geraken standaard afgedrukt in kleur. Daar is keus uit drinkwater betreffende of zonder koolzuur. Flesjes bestaan volmaakt als eigen dupliceert mineraalwater in bijvoorbeeld horeca ofwel op evenementen.

Review geschreven via: Marjan betreffende Delden 15 december 2017 Dit ideale relatiegeschenk betreffende ons pakkende tekst voor stoere heren en vrouwen in een scheepvaart! Het trendy artikel gecombineerd met een supersnelle en vooral klantvriendelijke bediening vormt dit altijd een feestje om zaken te doen betreffende Maxilla.

Help een aarde een handje en laat bij het originele Doppers bedrukken! Bedenk jouw eigen tekst of ontwerp of ga vanwege je persoonlijk logo en geef jouw relatiegeschenk ons plastic Dopper

Mits het product niet bedrukt is overeenkomstig dit via jou goedgekeurde digitale drukvoorbeeld is de order opnieuw gemaakt. Mocht je eerst betaald beschikken over zonder herstelorder wensen, is het bedrag teruggestort.

Een Dopper mag op 65 graden in een vaatwasser en dit tast de opdruk verder ook niet aan! Een gebruiksobject wanneer goodie werd goed ontvangen op het event en de partners waren daar buitengewoon content mee.

Nieuwsgierig naar een mogelijkheden en op welke manier onze ontwerpstudio je reclameboodschap zo doeltreffend mogelijk mag inzetten? Stuur jouw logo mee betreffende je aanvraag en een ontwerpstudio helpt jou reclame maken!

Geef uw klanten en overige ontvangers van deze dranken een welkome verrassing betreffende bedrukte energiedranken. Wij leveren verschillende soorten energy shots in een opvallende verpakking.

U betaalt een bestelling achteraf. Plusminus 3 dagen nadat uw verhalen geleverd zijn ontvangt u dan ook van ons een factuur. Die factuur dient u te voldoen in een betalingstermijn aangaande 21 dagen.

 Wilt u iets speciaals en net ons stapje bovendien kunnen betreffende de promotie, kijk dan eens bij een waterfles betreffende infuser. Welzijn kan zijn ons essentieel thema bij veel mensen. Speel daar op in! Niet louter betreffende ons bedrukt waterflesje, doch trek al die zorg tot jouw toe met de waterfles met infuser. Hier kan vers appels aan toegevoegd worden en speelt daarmee uitstekend in op dit geliefde health more info thema!

een duurzamedrinkfles is, verlangen is dit festival wereldwijd mensen bewustmaken aangaande een impact met single-use kunststof en steunt het wereldwijd drinkwater en sanitaire projecten.

Dopper Original ongeacht dat het via het gebruikte logo ook niet eenvoudig te drukken was is het zeker wederom gelukt teneinde er wat moois aangaande te vervaardigen

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “waterfles laten bedrukken Geen verder een mysterie”

Leave a Reply

Gravatar